Політична реклама

У Львові з'явиться візовий центр Хорватії

1978 0
Протягом липня у Львові відкриють візовий центр Хорватії.

Візові центри в Україні будуть відкриті протягом липня у Києві, Львові, Одесі, Донецьку і Харкові, - сказав представник міністерства у закордонних і європейських справах Хорватії Марко Періч, - повідомляє УКРІНФОРМ.

У зв'язку з приєднанням 1 липня до Європейського Союзу, Хорватія з 1 квітня відновила візовий режим для громадян України. Створювані в Україні візові центри покликані насамперед сприяти збереженню контингенту туристів з України.

Крім цього, Хорватія з початком літнього туристичного сезону намагається спростити процедуру видачі віз. За словами міністра туризму Хорватії, у цей період для туристів-громадян України візи видаватимуться у прискореному режимі, як правило, протягом 5-х, а в екстрених випадках - 3-х днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!