У Львові з'явився казковий мурал. Фотофакт

2064 0
Орієнтовна вартість одного малюнка – 6 тисяч гривень.
Фото: Andrii Buniak

Фото: Andrii Buniak

У Львові на стінах електропідстанції, яка розташована біля дитсадочку на вул. Караджича, художник Андрій Буняк намалював мурал за мотивом відомої казки.

«На перший погляд, в муралі використано просту і стару як світ казкову сюжетну лінію: принц рятує принцесу від дракона, проте змушує задуматись та поглянути на зображення по-іншому надпис: «Правила гри прості, підкориш дракона – рятуєш принцесу, але є на багато важливішим навчити себе насолоджуватись процесом», – йдеться у пояснення до змісту муралу.

Через цей мурал художник хотів донести, що основне в житті не лише досягати успіху, а й отримувати задоволення від своєї праці, підкорення вершин і загалом від життя.

Читайте також: На вулиці Нижанківського у Львові з'явився оригінальний мурал. Фото

Нагадаємо, що на трансформаторній підстанції на вул. Пекарській, 50 з’явився новий мурал. Його намалював вуличний художник Андрій Буняк, який створює мурали на об'єктах «Львівобленерго». 

Зазначимо, що у Львові на кількох енергооб’єктах, що на вулицях Стуса, Медовій, Жовківській, Караджича, Пекарській, Володимира Великого та Нижанківського з’являться нові мурали. Їх створює вуличний художник Андрій Буняк у межах спільного проєкту з ЛКП «Львівобленерго». Загалом має бути 7 муралів, які нестимуть певну соціальну ідею.

Як уточнили Тvoemisto.tv у «Львівобленерго», витрати на нанесення одного малюнка становлять 6 тисяч гривень і це кошти не з тарифу на електроенергію, а зароблені із додаткових послуг підприємства.

Фото Андрія Буняка

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!