У Львові з’явився розсадник, де вирощують городину. Відео

6455 0
Після того, як територію в парку розчистили, там створили розсадник.

У Львові в парку «Залізна вода» розчистили територію і створили розсадник, де вирощують перший врожай: редис, мізуну, шпинат, рукколу, кріп, мангольд і інші пряно-смакові трави. Про це під час прямої трансляції Tvoemisto.tv повідомила співкоординаторка проєкту Анжеліка Зозуля.

«Ми раді цим першим плодам спільної діяльності, адже ще рік тому на цьому місці були купи сміття та чагарники з самосіву, а сьогодні тут збираються небайдужі люди. Вони надають простору нових сенсів, а простір допомагає їм хоча б трохи відволіктися від важких новин про війну», – зазначає Анжеліка Зозуля.

Читайте також: У Львові вшанували пам'ять дітей, які постраждали через війну в Україні

Також під час події відбудвся благодійний фрімаркет. Усі охочі моггли безкоштовно або за символічний внесок віддати та/або взяти рослини, біжутерію, книги, сезонний одяг. Усі пожертви будуть скеровані на потреби медичного батальйону «Госпітальєри» та на розвиток простору.

Зазначимо, що Простір міського садівництва та городництва «Розсадник» розбудовують з квітня 2021 року.

Відео Марти Байдаки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!