У Личаківському районі облаштують острівець безпеки та додаткову смугу руху

2673 0
Це має стримувати водіїв від перевищення швидкості та розвантажити рух на ділянці.
УМОВНЕ ФОТО

УМОВНЕ ФОТО

На вул. Богданівській, на існуючому переході біля вул. Ф.Вовка, збудують острівець безпеки, а на підйомі від вул. Кривчицька Дорога, що неподалік, в напрямку до вул. Ф.Вовка, облаштують і додаткову смугу руху довжиною близько 250 м. Це має стримувати водіїв від перевищення швидкості та розвантажити рух на ділянці. Про це повідомив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

«Коли машини входять у той поворот, то швидкість руху там понад 50 км/год. В зимовий період, або коли є дощ, то автомобіль виносить до центру дороги. І, відповідно, виникають аварійні ситуації. А острівець безпеки і відповідне ознакування дороги буде заздалегідь попереджати водіїв, що треба тиснути не на газ, а на гальма. Йдеться про напрямок руху зі сторони вул. Тракт Глянський до вул. Пластової», – зазначив керівник комунального відділу Личаківської райадміністрації Василь Паливода.

Читайте також: У Львові після ремонту відкрили для проїзду вулицю Шевченка

Додають, що додаткову смугу руху не будуватимуть, а створять за допомогою розмітки та за мінімальних витрат. 

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Пластовій облаштують нові велосмуги. Вони з'являться на ділянці від вул. Зубрицького до вул. Богданівської в обидвох напрямах. Відповідне рішення 19 травня затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!