У липні стартує ремонт вулиці Замарстинівської. Актуальні фото

4419 1
На ремонт вулиці Замарстинівської виділено 10 млн гривень.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

У липні 2017-го року розпочнеться ремонт вулиці Замарстинівської, повідомили у прес-службі Львівсьої міської ради. Роботи проводитимуть на ділянці від вул. Гайдамацької до вул. Липинського. Іншу частину ремонтуватимуть наступного року.

Нагадаємо, на ремонт вулиці Замарстинівської виділено 10 млн грн, але, як прокоментував директор «Львівавтодору» Олег Береза для Tvoemisto.tv, це лише початкова ціна, для відновлення вулиці знадобиться більше коштів.

Читайте також: На Львівщині за півмільярда гривень відремонтують низку доріг. Перелік

За словами Олега Берези, на час ремонту вулиці Замарстинівської, рух буде реорганізовано. План реорганізації надасть компанія, яка виграє тендер. «Це буде, мабуть, найбільш безболісне перекриття руху у Львові, адже вулиця знаходиться в такому стані, що без потреби на неї ніхто не заїжджає», – додав він.

Так вулиця Замарстинівська виглядає сьогодні:

Підготувала Олеся Шеремета
Фото: Марія Стахів


Читайте також:
31 Травня, 2017 14:30
Павло Одна з найгірших доріг в центрі, неможливо їхати по ній навіть, якщо котитись на малій швидкості. Таких доріг взагалі немає бути в нас.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!