У Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» і мама воїна Наталія Луговська

54254 0
Щоб продовжити шлях сина у боротьбі за Батьківщину, до лав полку «Азов» кілька років тому вступила мама «Баррета» Наталія Луговська.
фото: фейсбук Наталія Луговська

фото: фейсбук Наталія Луговська

В Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» і мама «Баррета» Юрія Луговського – Наталія Луговська. Про це повідомила Червоноградська міська рада.

«Після загибелі сина Наталія продовжила його справу і до останнього залишалась з воїнами на «Азовсталі»… Світла пам‘ять і вічна слава…», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Боррель назвав Маріуполь європейським Алеппо

Додамо, що азовець Юрій «Баррет» Луговський народився у Червонограді на Львівщині. Він загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Водяне 9 березня 2018-го. На момент загибелі йому було всього 23 роки. А щоб продовжити шлях сина у боротьбі за Батьківщину, до лав полку «Азов» вступила мама «Баррета» Наталія Луговська.

Нагадаємо, у заблокованому Маріуполі російські окупанти штурмують завод «Азовсталь», у підземеллях якого залишаються українські захисники та цивільні люди, яких ще не евакуювали. Штурм почався у вівторок, після часткової евакуації мирних жителів із заводу. Учора росіяни прорвалися на завод, який доти бомбардували й обстрілювали. Так, на «Азовсталі» йдуть важкі бої. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!