У маршрутках Києва можуть запровадити безготівкову оплату вже у 2023 році

754 0
Для цього потрібне бажання приватних перевізників
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У 2023 році у Києві можуть запровадити безготівкову оплату у маршрутках. Про це повідомив «Вечірньому Києву» заступник начальника департаменту управління проєктами КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» Роман Деркач.

Наразі триває робота щодо приєднання приватних перевізників до автоматизованої системи оплати проїзду. 

«Для цього (введення безготівкової оплати у маршрутках) потрібне бажання приватних перевізників… обладнання рухомого складу транспорту приватних перевізників валідаторами або альтернативними інструментами валідації та обліку оплати проїзду. Щиро сподіваємось та прикладемо максимум зусиль, щоб це відбулось у 2023 році», — сказав він.

Нагадаємо, у жовтні на всіх київських маршрутах громадського транспорту запустили можливість оплати проїзду карткою. Вже у січні таку можливість запровадили і в міській електричці.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!