У мережі можна завантажити новий альбом «Братів Гадюкіних» і допомогти воякам

2793 0
Легендарний український рок-гурт «Брати Гадюкіни» презентував новий альбом «MADE IN UKRAINE» на своєму сайті. Альбом доступний для прослуховування та завантаження – для допомоги волонтерам. «Брати Гадюкіни» підтримують роботу групи «Волонтерська сотня». Кожен охочий може допомогти волонтерам – завантажити альбом та переказати гроші на допомогу пораненим, переселенцям з Криму та Сходу, постраждалим в зоні АТО.
Фото: zz.te.ua

Фото: zz.te.ua

Назвали альбом «MADE IN UKRAINE» – так само, як і одну з пісень, інформує сайт гурту. До альбому увійшло 16 треків. Альбом витриманий в кращих традиціях групи – мікс українського Rhythm & Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів. Слухати і завантажити альбом можна тут.

У записі альбому взяли участь: Павло Крахмальов (йоніка, спів), Геннадій Вербяний (гітара,спів), Михайло Лундін (бубни, спів), Ігор Мельничук (бас, спів), Андрій Скачко (гітара), Антон Бурико (труба), Олег Кадук (саксофон), Володимир Пушкар (тромбон), Андрій Войтюк (гармоніка устна), Євдоким Решетько (гітара, перкусія, дудка, гобой), Олена Романовська (спів), Лілія Кувалдіна (спів), Неля Цапенко (спів).

Трек лист:

1) Злидні

2) Грай!

3) Волосся на долоні

4) Чічка-Марічка

5) Пилип з конопель

6) Молишся, сину?

7) День народження

8) Nobody loves me

9) Рік шлюбу

10) Без тіні

11) Жаба

12) Чорна горівка

13) Міліон кубометрів

14) Secondhand man

15) Вниз по Черемошу

16) Made in Ukraine

Звукорежисер – Євдоким Решетько, слова і музика – Ігор Мельничук.

Нагадаємо, у січні цього року на сайті гурту представили демо-версії пісень нового альбому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!