У мережі з’явився комплект завдань для розвитку письма. Де завантажити

3561 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого шкільного віку комплект практичних завдань для навчання письма – «Літерний лабіринт».

«У завданнях комплекту дитині необхідно прокласти шлях лабіринтом українських літер, замалювавши всі квадратики по порядку, від першої літери «А», до останньої «Я». Комплект містить 6 завдань, що мають різний рівень складності завдяки пропущеним літерам, та призначений для підготовки дитини до навчання в школі та першокласників.

У кожному завданні комплекту ви можете запропонувати дитині порахувати та написати порядковий номер всіх літер в алфавіті, що закріплюватиме навички рахунку та допоможе у завданнях з пропущеними літерами. В останньому завданні дитині пропонується чисте поле, на якому вона може скласти власний літерний лабіринт», – йдеться в описі до завдання.

Читайте також: Як навчити дітей написанню цифр та рахунку

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!