У мережі з’явився новий кавер на пісню «Скрябіна»

1904 0
Український поп-рок гурт «Антитіла» переспівав пісню «Скрябіна» - «Люди як кораблі». Запис каверу виклали у мережі. За словами учасників гурту, даний запис є своєрідною шаною та повагою до Андрія Кузьменка, який загинув рік тому в ДТП.
фото: md-eksperiment.org, youtube.com

фото: md-eksperiment.org, youtube.com

Вокаліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя вже виконував раніше пісню «Люди, як кораблі» разом з музикантами гурту «Скрябін» під час концертів пам’яті  Андрія Кузьменка у Києві та Львові. Проте, тільки зараз вдалося здійснити студійний запис каверу.

«Люди, як кораблі» у виконанні гурту «Антитіла» є своєрідною шаною та повагою до Кузьми, задля того, щоб пам’ять про творчість Андрія не полишала всіх тих, для кого вона була дорогою», - йдеться в описі до пісні.

Нагадаємо, що 2 лютого 2015 року, Андрій Кузьменко трагічно загинув у автокатастрофі.

До річниці трагічної загибелі лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, у Львові відбудеться концерт його пам'яті «Рік самотності». Концерт відбудеться 2 лютого біля пам'ятника Т. Шевченку на просп. Свободи.

 

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!