У мікрорайоні Рясне-2 у Львові будують сучасний спортивний комплекс. Фото

4771 0
Вартість будівництва комплексу становить 11,5 млн грн.
фото: лмр

фото: лмр

У мікрорайоні Рясне-2 розпочались будівельні роботи з облаштування спортивного комплексу на вул. Величковського, 16−18. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: 12 майданчиків у Львові, де можна безкоштовно зайнятись спортом. Інтерактивна мапа

За словами начальника управління молоді і спорту ЛМР Антона Нікуліна, на Величковського зараз взагалі немає спортивних комплексів, окрім шкільних майданчиків. Натомість там має бути баскетбольний майданчик, бігові доріжки, вуличні тренажери, велике футбольне поле з високоякісним покриттям.

Додамо, що вартість будівництва комплексу становить 11,5 млн грн.

Додамо, протягом 2020-2021 років у Львові відкриють низку тренажерних, футбольних та баскетбольних майданчиків у різних районах. Окрім вул. Величковського, 16-18, ідеться про майданчики на вул. Тракт Глинянський, 147а, вул. Тролейбусна, 2, вул. Шевченка, 360, Йосипа Сліпого, 33, Івана Пулюя.

Нагадаємо, у 2014 році ділянку, де зараз будують спортмайданчик, хотіли продати під забудову. Проте згодом її зняли з аукціону і провели громадські слухання щодо того, що має бути на цій ділянці.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!