Мобілізація українців за кордоном. У Міноборони прокоментували заяву речника

1455 0
Міністерство оборони заперечує плани призвати чоловіків до лав ЗСУ з-за кордону.
Колаж 24 Каналу

Колаж 24 Каналу

Міністерство оборони України заперечило інформацію про те, що має намір призивати на військову службу українських чоловіків, які перебувають за кордоном. Про це сказав речник Міноборони Ілларіон Павлюк, передає «Бабель».

За його словами, Умєров загалом говорив журналістам про рекрутинг і необхідність донести до українців за кордоном, як важливо їм приєднатися до війська. Відомство стверджує, що журналісти «змістили акцент», цитуючи Рустема Умєрова щодо цього питання. 

Читайте також: Буданов пояснив, чому в Україні не уникнути мобілізації

«Ніяких обговорень механізмів призову до лав ЗСУ з-за кордону на порядку денному немає», – наголосили в Міноборони.

Зазначимо, німецьке видання Welt написало, що міністр Умєров їм в інтерв'ю заявив, нібито має намір наступного року призвати на військову службу українських чоловіків від 25 до 60 років, які проживають за кордоном.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!