У Міносвіти пояснили, про що буде перший урок 1 вересня

1740 0
Вчителі під час першого уроку мають пояснити школярам нові правила поведінки під час навчання в умовах карантину.

У Міносвіти визначили тему першого шкільного уроку цього навчального року. Так, перший урок для школярів буде присвячений темі безпечного навчання під час карантину. Про це повідомили в пресслужбі Міносвіти.

«Цей навчальний рік буде проходити в особливих умовах. Перший урок – про правила респіраторної гігієни і як захиститися від Covid-19», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Вдягаю костюм і їду». Сімейна лікарка про паніку пацієнтів та роботу під час пандемії

Для того, аби провести інтерактивний урок Міносвіти рекомендує вчителям скористатися підготовленими планами уроку, а також додатковими матеріалами.

Вчителі під час першого уроку мають пояснити школярам нові правила поведінки під час навчання в умовах карантину, розвінчати міфи про коронавірусну хворобу, ознайомити з правилами респіраторної гігієни, проінформувати про психологічну допомогу у разі тривожного стану через епідемію.

Нагадаємо, що 25 серпня МОЗ оновив правила навчання в школах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!