У місті на Львівщині ФОПів зобов'язали відправити своїх працівників у ТЦК

3340 0
Чоловіки віком від 20 до 60 років повинні з'явитися у військкомати.
ФОТО: ТСН.UA

ФОТО: ТСН.UA

У Дрогобичі міська влада зобов’язала ФОПів відправити своїх працівників у ТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних.  Про це повідомила міськрада Дрогобича.

«З метою дотримання правил військового обліку, виконання військового обов’язку призовниками, військовозобов’язаними та резервістами, наголошуємо на необхідності фізичним особам-підприємцям (ФОП), які зареєстровані на території Дрогобицької ТГ та використовують найману працю, забезпечити прибуття осіб (найманих працівників) чоловічої статі віком від 20 до 60 років, які проживають на території Дрогобицької територіальної громади, до Дрогобицького РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові на вулицях працівники ТЦК пояснюють переваги контрактної служби 

Зазначимо, президент Володимир Зеленський підписав закони про продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні на 90 діб – до 13 травня 2024 року. Чоловіки віком від 18 до 60 років можуть бути мобілізовані до війська після вручення повістки та відповідної перевірки стану здоров’я.

Крім того, на Львівщині працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки уповноважили перевіряти наявність документів. Всі військовозобов’язані віком на час дії воєнного стану повинні мати при собі документи, що посвідчують особу, документи про прописку, а також військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Нещодавно Tvoemisto.tv зібрало кілька вакансій спеціалістів, які зараз потрібні українській армії в добірку

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!