У місті на Львівщині зменшили премії мера та посадовців

3613 0
Відсоток премії зменшили зі 150 до 100%.
дрогобицька міська рада

дрогобицька міська рада

Сесія міськради Дрогобича 6 червня 2024 року змінила відсоток премії міського голови: відсоток зменшили зі 150 до 100%. Зокрема, знижено преміювання всього керівного складу та всіх посадових осіб. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради. 

Зазначимо, що посадові оклади для службовців органів місцевого самоврядування затверджені постановою Кабінету міністрів України. Саме уряд затверджує розмір заробітної плати – посадові оклади, доплати та надбавки для голів та посадовців місцевих рад.

Відсоток щомісячного преміювання визначається внутрішніми розпорядчими документами органу місцевого самоврядування. А рішення щодо розміру премії приймає та затверджує сесія міської ради.

Додамо, що оклад міського голови Дрогобича Тараса Кучми за травень становив 23 480 грн, а премія – 65 286 грн. Загалом за травень, включаючи надбавки, Тарас Кучма заробив 87 592 грн

У квітні оклад мера був 13 386 грн, премія – 37 775 грн. Загалом Тарас Кучма заробив 50 682 грн. А, наприклад, у березні загальна сума була 121 054 грн, включаючи премію, відпускні та матеріальну допомогу на оздоровлення. 

Нагадаємо, у травні мер Львова Андрій Садовий отримав 56 тис. 664 грн зарплатні. Його премія становить – 14 тис. грн.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!