У Миколаєві російська ракета влучила у будинок одного із найбагатших бізнесменів України. Оновлено

29036 0
За попередньою інформацією у будинок Олексія Вадатурського потрапив снаряд, разом із ним загинула і його дружина.
mind

mind

У ніч на 31 липня, під час обстрілів Миколаєва загинув Герой України і відомий бізнесмен, власник найбільшої зерноторгової компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський. Про це повідомив очільник Миколаївської області Віталій Кім.

За попередньою інформацією у будинок Олексія Вадатурського потрапив снаряд, разом із ним загинула і його дружина.

«Сьогодні наше місто втратило свого Героя. Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна. Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоціненний», – написав він.

Олексію Вадатурському було 74 роки, він був українським агропідприємцем, генеральним директором сільськогосподарського підприємства «Нібулон» та віце-президентом Української зернової асоціації. У 2007 році отримав звання Героя України.

Оновлено: Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив, що загибель під час ракетного обстрілу в Миколаєві українського бізнесмена Олексія Вадатурського була навмисним вбивством.

«Загибель Олексія Вадатурського, на мій погляд, була не випадковістю, а цілком продуманим та організованим навмисним убивством. Вадатурський був одним із найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні та великим роботодавцем. Точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило – спальню – не залишає сумнівів у наведенні та корегуванні удару. Ще раз: Вадатурського зробили конкретною ціллю», - пише радник керівника ОПУ.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!