На дорогах Львівщини обмежать рух. Як об'їхати

3943 0
Через ремонт мосту транзитному транспорту доведеться здійснювати об’їзд. Ремонтні роботи триватимуть до 1-го травня 2017-го року.

Завтра, 18-го березня, на ділянці км 8+020 – км 17+050 з 10-ї години буде заборонено рух транзитного транспорту в селі Наварія. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, об’їзд пасажирського транспорту, екстрених служб та мешканців Наварії буде здійснюватись з автомобільної дороги С 141209 Оброшине-Наварія по мосту з обмеженим навантаженням до 10 тон по комунальній дорозі села Наварія.

Читайте також: На Львівщині підрядники перероблятимуть неякісний ремонт доріг

Об’їзд для транзитного та іншого транспорту буде здійснюватись за наступними маршрутами, згідно з встановленими схемами:

- с. Сокільники ( а/д С 141223 Сокільники – Зх. обхід м. Львова) - Солонка (а/д Західний обхід м. Львова) – Липники (а/д М-06 Київ-Чоп) - Поршна (а/д С141238 Поршна – Липники)- Пустомити (а/д С141205 Пустомити – Поршна) та у зворотному напрямку.

- с. Сокільники ( а/д С 141223 Сокільники - Зх. обхід м. Львова) - Холодновідка (а/д Західний обхід м. Львова) – Зимна Вода (а/д М-11 Львів – Шегині) – с. Оброшино (а/д Н-13 Львів-Самбір-Ужгород) – м. Пустомити (а/д С141208 Пустомити – Оброшино) та в зворотному напрямку.

Читайте також: Цьогоріч завершать ремонт дороги Львів – Тернопіль

Згідно з попередніми планами, роботи триватимуть до 1-го травня 2017-го року. Роботи виконає підрядна організація ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Організація дорожнього руху погоджена з Національною поліцією.

Опублікував Ярослав Сиваківський

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!