У навчальних закладах Львова стане холодніше

5145 1
Мерія закликає ощадливо використовувати газ наступного тижня і повідомляє, що роботу шкіл та дитсадків не зупинятимуть.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

У Львові впровадять тимчасові заходи для зменшення споживання газу упродовж кількох найближчих днів. Cьогодні, 2 березня, НАК «Нафтогаз України» оприлюднила звернення до українців протягом наступних 3-4 днів зменшити споживання газу. За даними «Нафтогазу», після програшу в Стокгольмському суді Росія зменшила тиск у газопроводах на 20%, відтак утворився дефіцит у понад 15 млн кубометрів на добу.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, подачу тепла до навчальних закладів міста буде переведено в ощадливий режим. При цьому, як запевняють в міській раді,  у приміщеннях забезпечать температуру, необхідну для нормального і комфортного проходження навчального процесу і призупиняти навчання в школах і садочках не будуть.

На вихідні дні у навчальних закладах міста підтримуватимуть мінімальну температуру, яка дозволить працювати системі теплопостачання і уникнути замерзання мереж.

Читайте також: Майже плюс. Коли до Львова прийде потепління

Також влада закликала власників індивідуальних газових котлів зменшити споживання газу протягом наступних 4-х днів.

Як підкреслили в міській раді, Львів працює у звичному режимі – опалення подають до усіх споживачів: населення, школи, садочки, лікарні, поліклініки тощо.


Читайте також:
2 Березня, 2018 16:51
ser Краще б скрутили центральне опалення у будинках, а то у квартирі відкриваю хвіртки аби не задихнутися. Нах... так палити?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!