У неділю львів’ян кличуть на клубний концерт Христини Соловій

2796 0
Вартість квитків стартує від 490 гривень.
Фото надане Христиною Соловій

Фото надане Христиною Соловій

Цієї неділі, 15 грудня, у львівському нічному клубі Malevich відбудеться концерт співачки Христини Соловій у новому форматі.

«Співачка не боїться експериментів ні в музиці, ані на сцені. Тому концерти 2019 року відрізнятимуться не тільки програмою, а й зміною локації. Концерти пройдуть у розслабленій та живій атмосфері клубів. Незмінними залишаються ваші улюблені хіти співачки: "Тримай", "Хто, як не ти?", Fortepiano, "Шкідлива звичка" та інші», – повідомляють організатори.

Концерт розпочнеться о 19:00. Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua. Вартість квитків становить від 490 до 1450 гривень. Найближчим часом Tvoemisto.tv розіграє кілька квитків для серед читачів. Стежте за нашою Фейсбук-сторінкою.

Нагадаємо, 25 жовтня, Христина Соловій в ефірі медіа-хабу Tvoemisto.tv розповіла про свій новий альбом та про те, коли вийде її новий сингл.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!