У Палаці Потоцьких у Львові знову одружуються. Фото дня

4149 0
Востаннє шлюби в Палаці укладали два десятки років тому.
Фото: Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції

Фото: Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції

У Львові в Палаці Потоцьких, що на вулиці Коперника, 15, відновили укладення шлюбів «за добу». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив прессекретар Західного міжрегіонального управління юстиції Володимир Семенюк.

Читайте також: Рада і Платон. Як львів'яни незвично називають своїх дітей

«В Палаці Потоцьких відновлюють укладення шлюбів, але це будуть не загальні шлюби, а «шлюб за добу». Про це була домовленість між організаторами з Палацом Потоцьких і керівниками наших локацій», – зазначив він.

Крім цієї локації у Львові започатковано чотири інших, тому запропонували таку ініціативу, бо це додаткове красиве місце, де закохані пари в приємній атмосфері можуть отримати шлюб, а відбувається це все у скорочені терміни, додав Володимир Семенюк. 

«Шлюб за добу» у Львові можна укласти також у Шевченківському Гаю, на стадіоні «Арена Львів», в аеропорту «Львів» імені Данила Галицького і у КП «Подія 24/7», що на вулиці Воодогінній, 2. 

Софія Шавранська

Фото: Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!