У парку культури у Львові відремонтують стадіон "Юність"

3585 0
ЛКП “Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького” 8 лютого підписало договір з КВПФ “Будекстра” вартістю майже 13,6 млн грн на реконструкцію будівель спортивного комплексу “Юність” на на вул. Болгарській, 4 у Львові.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro. На стадіоні мають реконструювати трибуни, роздягальні, зробити накриття від дощу. Роботи планують завершити до кінця 2017 року.

Пропозиція “Будекстра” не була найдешевшою. Загалом участь в аукціоні брало 4 компанії, і “Будекстра” за ціною посідала третє місце.

Найбільш вигідну ціну пропонувало ТОВ “Будмонтажресурс” Олега Коваля — 11,6 млн грн. Замовник спочатку планував підписати договір з цією компанією, утім від іншого учасника, АТЗТ “Світанок”, надійшла скарга до АМКУ. В ній скаржник стверджував, що пропозиція “Будмонтажресурсу” не відповідає умовам тендерної документації. Наприклад, низку потрібних документів ця фірма подала 13-го грудня 2016-го року, тобто вже після завершення торгів. Після перевірки АМКУ зобов‘язав скасувати рішення про визнання “Будмонтажресурсу” переможцем.

Пропозицію АТЗТ “Світанок”, яка відрізнялась від найдешевшої лише на 10 тис. грн, також відхилили через зауваження до документів. Відтак, договір підписали з “Будекстра”, чия пропозиція була наступною за вигідністю ціни. Комерційно-виробнича приватна фірма “Будекстра” належить депутату Львівської міської ради Петру Адамику, інформує сайт "Наші гроші. Львів".

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!