У парку культури відкривають сезон атракціонів. Вартість квитків

13325 0
Каруселі пройшли щорічне діагностичне експертне обстеження та отримали дозвіл на експлуатацію.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

У суботу, 6 квітня, у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького розпочнеться сезон атракціонів, повідомляє прес-служба ЛМР.

Каруселі пройшли щорічне діагностичне експертне обстеження Західним експертно-технічним центром та Держгірхімпромнаглядом у Львівській області та отримали дозвіл на експлуатацію.

Читайте також: У парку культури демонтують атракціон, якому майже 40 років

За словами директора Парку Олександра Молодого, запустять усі 12 каруселей. Вартість квитків цього року: дитячий — 20 грн, дорослий — 30 грн, а вхідний квиток на атракціон «Автодром» — 35 грн. Графік роботи: з 11:00 до 20:00. Вихідні дні — понеділок та вівторок.

Нагадаємо, що в неділю, 7 квітня, також відбудеться перший у цьому році день відкритих дверей у ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!