У львівському Парку культури запрацювали атракціони

5424 0
Парк атракціонів працює з середи по неділю з 11:00 по 19:00.
ФОТО: АНАСТАСІЯ САМОДЄЄНКО

ФОТО: АНАСТАСІЯ САМОДЄЄНКО

Минулого тижня у львівському Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вул. Болгарській, запрацювали атракціони. Через повномасштабну війну росії проти України офіційного відкриття сезону не було. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Парку культури Ірина Вовк.

«Ми довго приймали рішення чи запускати атракціони, враховуючи ситуацію в Україні. Все ж таки вирішили запустити їх, але не наполягати, не закликати, не робити якихось акцій чи презентацій. Атракціони працюють, проте ми намагаємось обмежувати кількість відвідувачів, адже може бути повітряна тривога», – розповіла вона.

Читайте також: У Парку культури демонтують 35-річний атракціон «Орбіта»

Ірина Вовк додала, що дітей у Львові не варто залишати зовсім без розваг, тим паче до міста переїхало чимало переселенців.  

«Діти не  можуть бути зовсім без атракцій, тому ми і працюємо 5 днів на тиждень», – повідомила вона і зазанчила, що батьки, які ведуть дітей на атракціони, повинні дбати про безпеку. Під час повітряної тривоги потрібно пройти в укриття у будівлях, які є поруч. У самому парку сховища немає. 

Читайте також: У Парку культури Львова демонтують атракціон, якому майже 40 років. Фото

Зазначимо, що парк атракціонів працює з середи по неділю з 11:00 по 19:00. Дитячий квиток коштує 25 гривень, а дорослий – 30 грн.

Антоніна Костик

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!