Київ

У парку на Позняках встановили скейт-парк

1527 0
Скейт-парк розмістили у парку Партизанської слави (вул. Тростянецька, 58А).
Скейт-парк у парку Партизанської слави. Фото: Дарницька РДА

Скейт-парк у парку Партизанської слави. Фото: Дарницька РДА

Ініціатива реалізована у рамках проєкту Громадського бюджету. Про це інформує Дарницька райдержадміністрація. 
 
У скейтпарку можна займатися популярними серед молоді видами спорту, такими як скейтборд, стрітборд, велосипеди ВМХ, самокат, щоб кататися і вдосконалювати трюки.
 
У РДА уточнюють, що майданчик розміщений на території спортивної зони парку (біля стадіону). Вказане місце забезпечило оптимальне місцерозташування для занять на скейтах, роликах та ін. Фахівцями проведені дослідження - рівень шуму не перевищує допустимих норм.
 
Згідно з даними на сайті КМДА, заявлений бюджет проєкту № 1011 «Взаємодія: «Зробимо проект ППС улюбленим місцем відпочинком вашої родини» складає 1 мільйон 27,994 тисяч гривень. 
 
 
Відмітимо, Київ щорічно обирав проєкти для реалізацій від активної громадськості в рамках Громадського бюджету. На проекти "Громадського бюджету" 2023 року влада міста передбачила 220 млн грн. Реєстрація проектів завершилась напередодні широкомасштабної війни - 14 лютого 2022 року, після чого фінансування заморозили. Загалом на ГБ 2023 було подано 1267 проєктів на суму 687 548 800 грн, однак проєкти до фінансування не були обрані. 

 

Фото: Дарницька РДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!