У перший день роботи приватний перевізник не виїхав на маршрут №36

2374 2
Раніше Миколаївське АТП-14627 самовільно обслуговувало цей маршрут.
фото: АТП-1

фото: АТП-1

Від сьогодні, 1 листопада, Миколаївське АТП-14627 мало почати курсувати на маршруті №36, згідно з постійним договором, утім він не виїхав на маршрут. Про це повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Автобус сполучає Винники та площу Кропивницького. Управління транспорту оштрафувало перевізника на 1700 грн, утім якщо він знову не виїде на маршрут, то місто розірве з ним договір.

Додамо, що маршрут №36 тимчасово не курсував, утім, Миколаївське АТП-14627 без дозволів самовільно почало його обслуговувати, пояснивши це тим, що таким чином хотіли допомогти мешканцям Винників.

Читайте також: Шість автобусних маршрутів змінять схему руху. Інтерактивна мапа

На конкурсі перевізників Миколаївське АТП-14627 виграло лот на обслуговування маршруту №36.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
1 Листопада, 2019 17:43
Володимир А навіщо його відроджували? З вокзалу за тим же маршрутом досить часто ходить 29 маршрут
1 Листопада, 2019 14:23
666 ... налякайте "дядю" -- погрозіть йому пальчиком і скажіть "ай- яй -яй ! " ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!