У перинатальному центрі у Львові народилися перші трійнята

4321 0
Два хлопчики і дівчинка.
фото: Львівський перинатальний центр

фото: Львівський перинатальний центр

Сьогодні, 16 жовтня, у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі народилась перша трійня: два хлопчики і дівчинка. Про це повідомила у Facebook старша медична сестра центру Алла Пестовська.

Хлопчики народились з вагою 1900 і 2500 грамів відповідно, дівчинка – з вагою 2160 грамів.

Допомогти дітям з’явитись на світ допомогли лікар акушер-гінеколог Ігор Ковальчук, завідувач анестезіологічним відділенням Дмитро Мітюрєв, дитячий лікар-анестезіолог Лариса Побережник, завідувач відділенням новонароджених Лариса Куновська.

Читайте також: Українські породіллі почали отримувати пакунки малюка. Відео

Нагадаємо, що перинатальний центр після тривалої реконструкції урочисто відкрив Петро Порошенко 20 квітня. Проте після цього виявилося, що будівля не відповідає проектній документації. Приймати породіль центр почав лише за два місяці. 24 червня там народилась перша дитина – дівчинка. Станом на 10 вересня у Центрі побачила світ тисяча малюків. Додамо, що протягом цього року у Львові народились вже три трійні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!