У Польщі курсуватиме потяг від Перемишля до українського кордону. Розклад

5019 0
Від 1 вересня Польська залізниця відновить сполучення між Перемишлем та Медикою.
фото: www.rynek-kolejowy.pl

фото: www.rynek-kolejowy.pl

Відповідно до замовлення Підкарпадського воєводства, яке фінансуватиме нове сполучення, запустять три пари регіональних потягів. Про це повідомив прес-секретар компанії «Przewozy Regionalne» Міхал Стілгер.

Потяги курсуватимуть три рази на день, з понеділка по п’ятницю. Відправлення з Перемишля у Медику відбуватиметься o 6:25, 13:50 i 15:50, а в зворотньому напрямку з Медики до Перемишля – о 7:00, 14:25 та 16:25. Заявлена ціна квитка – 1,90 злотих.

Очікується, що потягами користуватимуться, перш за все, мешканці Медики, які їздять на роботу та навчання у Перемишль. Проте, з огляду на те, що станція Медика розташована неподалік пішого переходу на польсько-українському кордоні «Медика-Шегині», у компанії розраховують, що ними активно користуватимуться й українці.

Читайте також: Через Львів планують запустити поїзд із вагонами-трансформерами

Зазначимо, зі Львова до пішого переходу Шегині – Медика можна доїхати автобусами, які відправляються з Головного залізничного вокзалу щодня з інтервалом у 30-60 хвилин, або електричкою Львів – Мостиська. Із Медики у Перемишль можна їхати на автобусах, ціна квитка на які становить від 2 до 2,75 злотих.

За матеріалами Zaxid.net, Rynek Kolejowe


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!