У Польщі пройде саміт World 4 Ukraine. Як зареєструватися

1283 0
Метою саміту є напрацювання гуманітарних, соціальних та економічних рішень для допомоги Україні.

Наступного тижня, 7-9 грудня, у польському місті Жешув пройде саміт «Світ для України». Цей саміт – це можливість для організацій поділитися власною історією підтримки України та об’єднати зусилля для майбутньої допомоги. Люди з цілого світу зустрінуться, щоб напрацювати найкращі гуманітарні, соціальні та економічні рішення для допомоги Україні.

Спікери заходу

У саміті візьмуть участь представники органів центральної та місцевої влади, міжнародних організацій, неурядових організацій, бізнесу, аналітичних центрів та ЗМІ – як з України, так і світових. Участь у саміті візьмуть також польські чиновники, представники Євросоюзу, Франції та керівники міжнародних організацій, що сприяють відновленню України. Учасники обговорять із представниками влади проблеми та потреби українських міст та шукатимуть спільні рішення. 

Серед спікерів:

  • віце-президент Польської гуманітарної акції Гжегож Груца;
  • мер Жешува Конрад Фійолек;
  • Президент Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Лен Вербек;
  • президент і засновник Global Empowerment Mission Майкл Каппоні;
  • засновник Team4Humanity Жан-Крістоф Боніс;
  • посол з особливих доручень МЗС України Антон Кориневич;
  • директорка Команди підтримки реформ Міністерства інфраструктури Ірина Кошель-Репневська;
  • заступник Міністра охорони здоров’я з питань євроінтеграції Олексій Яременко;
  • мер Львова Андрій Садовий;
  • мер Миколаєва Олександр Сєнкевич;
  • керівник Скадовської ОТГ Олександр Яковлєв та інші.

 

Програма W4UA

Саміт W4UA розглядає ключові аспекти на поточній карті міжнародної гуманітарної допомоги Україні. Це історія болю та викликів, а також надії та успіхів. Мета саміту – посилити дотеперішню гуманітарну допомогу та співпрацю між неурядовими організаціями, бізнесом та державними установами. 

Програма W4UA складається з шести тематичних напрямків, понад 50 панельних дискусій, чотирьох симпозіумів, мистецьких виступів тощо. Під час саміту обговорюватимуть допомогу біженцям, реабілітацію жертв, захист громадського здоровʼя, добробут сімей, забезпечення потреб у житлі, догляд за дітьми, освіту, відповідальність за військові злочини, адаптацію судової системи до надзвичайних викликів, захист культурної спадщини, надання ключових послуг, відновлення економіки, партнерство місцевих органів влади, підтримку торгових відносин, продовольчу та енергетичну безпеку та багато іншого.

Як зареєструватися

Щоб доєднатися, необхідно зареєструватися за посиланням. Промокод для безкоштовної реєстрації: W4UA-NGO-U. У стандартний квиток входить участь у всіх дискусійних панелях, обід у фудкорті, доступ до зон нетворкінгу тощо. Усі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на допомогу Україні.

Партнерська публікація

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!