У поминальні дні до кладовищ у Львові курсуватиме більше громадського транспорту

1059 0
Із 30 жовтня до 1 листопада включно підсилять роботу транспорту до кладовищ.
Фото: Голосківське кладовище, Вікіпедія

Фото: Голосківське кладовище, Вікіпедія

У поминальні дні – з 30 жовтня до 1 листопада включно – підсилять роботу транспорту, який курсує до кладовищ. У такий спосіб хочуть полегшити доїзд мешканців до місць поховань їхніх родичів та близьких. Про це повідомляють в управлінні транспорту ЛМР.

Так, до Сихівського кладовищ, організують доїзд автобусів маршруту №38, а також збільшиться кількість тролейбусів на маршруті №31 до 4 одиниць. До Голосківського кладовища збільшиться кількість автобусів на маршруті №55 – до 3 одиниць.

Читайте також: Як умру, то спопеліте. Або львівський шлях до кремації

Також львів’янам нагадують, що згідно з законодавством заборонено заїзд приватного транспорту на територію кладовищ. Легковим авто планують дозволити в’їзд з 16.00 по 18.00 для відвідування родинних поховань людям з інвалідністю та особам похилого віку, які не здатні пересуватися самостійно і потребують перевезення їх автомобільним транспортом.

Мешканців закликають прибрати могили своїх рідних, однак не нести на кладовища штучні квіти.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!