Львів вшанує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Програма заходів

1757 0
Зокрема, проведуть спільну молитву та акцію «Ангели пам’яті».
Фото: Роман Балук, ЛМР

Фото: Роман Балук, ЛМР

20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за українські та європейські цінності. У цей день у Львові проведуть спільну молитву та акцію «Ангели пам’яті», про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, о 10:00 на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні зберуться ті, хто захоче долучитись до вшанування пам’яті загиблих. В програмі передбачені: церемонія підняття прапора України, спільна молитва, яку служитимуть військові капелани, та сама акція «Ангели пам’яті».

Традиційно напередодні цього дня у львівських школах відбуваються майстер-класи з виготовлення паперових витинанок у формі ангелів. Цей рік не став винятком, то ж учні зможуть прикрасити меморіал своїми роботами та в такий спосіб долучитись до вшанування пам’яті загиблих Героїв.

Опісля заходу усіх запрошують доєднатись до вшанування пам’яті Героїв Небесної Соті на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища, яке розпочнеться о 12:00. Для цього місто забезпечить автобуси.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!