У проїзді Крива Липа у Львові заборонили паркування

3257 0
Мешканці провулку зможуть паркуватися на Січових Стрільців.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

У проїзді Крива липа у Львові заборонили паркування автомобілів. Відповідне рішення прийняли на засіданні Міської комісії з безпеки дорожнього руху у п’ятницю, 18 жовтня, пише Zaxid.net.

Читайте також: На двох вулицях Львова реорганізували рух. Схема

Як пояснив Tvoemisto.tv провідний спеціаліст відділу паркування управління транспорту ЛМР Володимир Харчихін, мешканці провулку зможуть припаркуватися на вул. Січових Стрільців. Мешканці зможуть паркуватися за пільговим тарифом 3 грн за годину та безкоштовно у вихідні та святкові дні.

Натомість зі сторони вулиці Дорошенка зможе заїжджати техніка доставки, якій дозволили перебувати в провулку з 6:00 до 11:00.

Нова організація дорожнього руху запрацює після того, як Галицька районна адміністрація встановить відповідні знаки.

Читайте також: На яких вулицях Львова можуть з’явитися острівці безпеки. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, що у липні 2013 року провулок Крива Липа зробили пішохідним.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!