У ПриватБанку пояснили ситуацію з проїзними у львівському електротранспорті

7697 0
У «ПриватБанку» кажуть, що місячні проїзні, придбані через додаток Приват24, діють 30 повних днів, а не 29.

У ПриватБанку пояснили ситуацію, що склалася з місячними картками на проїзд у львівському електротранспорті. Як повідомила в коментарі Tvoemisto.tv речниця банку у Львівській області Докія Кузьменко, проїзні, придбані через додаток Приват24, діють повні 30 календарних днів, включно з останнім вказаним.

«Проїзний абонемент, оплачений через Приват24, діє рівно 30 днів. На скрінах, які наведені у статті, вказаний період дії абонементу у форматі з ... по ..., по – це означає включно. Також ви помилково стверджуєте, що є прив'язка до години. Рахуються не години – рахуються дні», – говорить вона.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv повідомляло, що місячні проїзні картки, придбані через Приват24, працюють некоректно, оскільки діють 29 повних днів, а не 30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!