У пункті пропуску на Львівщині викрили контрабанду одягу на 20 млн грн

453 0
Чоловік намагався ввезти брендовий одяг під виглядом вживаного.
Умовне фото

Умовне фото

У пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині прикордонники спільно з митниками виявили велику партію незадекларованого товару вартістю близько 20 млн грн. 

Як розповіли у Держприкордонслужбі, 65-річний мешканець Києва прямував з Польщі в Україну вантажним автомобілем «IVECO». Під час проходження контролю водій повідомив, що переміщує вживаний одяг.

За інформацію оперативних співробітників, щодо можливого незаконного ввезення товарів, вантажівку скерували на додаткову перевірку. Під час огляду виявили 14,6 тис. кг нового одягу та взуття відомих торгівельних марок. За цим фактом працівниками митниці складено протокол.

Товар вилучено, його орієнтована вартість складає 20 млн гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!