У разі збільшення загрози з боку білорусі ЗСУ задіє резерви, – командувач Об'єднаних сил ЗСУ

1165 0
За словами Наєва, відповідні резерви є.
зброя для україни, російсько-українська війна

зброя для україни, російсько-українська війна

У разі збільшення загрози з боку білорусі ЗСУ задіє резерви. Про це повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

«На цей час співвідношення підрозділів Збройних Сил України, що входять до складу наших угрупувань на півночі, до збройних сил російської федерації, які перебувають на території республіки білорусь, достатнє для того, щоб виконувати завдання стабілізаційної операції. Саме це ми й робимо. На випадок збільшення загрози у нас є відповідні військові частини у резерві. Генеральним штабом Збройних Сил України передбачено негайне їх передислокування на загрозливі напрямки», – пояснив він. 

Читайте також: У Києві пролунали вибухи до повітряної тривоги. Що відомо

Нагадаємо, росіяни втратили ще 530 військових, 6 танків та засіб протиповітряної оборони за останню добу на війні в Україні. Загальні бойові втрати противника орієнтовно складають близько 114 660 особового складу.

Софіко Векуа
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!