Київ

У результаті нічної атаки на Київ пошкоджено об'єкти енергетики

1060 0
У результаті нічної атаки без напруги у Києві залишаються 120 споживачів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У результаті нічної ракетної атаки на Київ у ніч на 11 грудня було пошкоджено об'єкти енергетики. Про це повідомляє Міністерство енергетики.

«Триває огляд пошкоджених об’єктів», - йдеться в повідомленні.

У результаті нічної атаки без напруги у Києві залишаються 120 споживачів.

Крім того, згідно з повідомленням Міненерго, загалом по Україні з різних причин без світла залишається 491 населений пункт. Це, зокрема, бойові дії, технічні причини та негода.

Нагадаємо, вночі сили ППО  ППО знищили 8 ворожих балістичних ракет, які летіли у напрямку столиці. Уламки збитих ракет упали в Бортничах в Дарницькому районі. За однією адресою уламки ракети впали на відкриту територію, за іншою – вибуховою хвилею пошкоджено вікна приватного будинку, ще за однією адресою було пошкоджено паркан та вибито шибки. Постраждали 4 людей, їм надали допомогу на місці.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!