У родичів керівника Львівської митниці виявили елітну нерухомість і дорогу землю

12830 0
Його дружина придбала дві земельні ділянки біля Буковелю за 32 тисячі гривень.
Фото: Андрій Кузнік

Фото: Андрій Кузнік

У родичів виконувача обов'язків керівника Львівської митниці Андрія Кузніка виявили елітну нерухомість, дорогу землю та інші предмети розкоші. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Андрій Кузнік виконує обов'язки керівника Львівської митниці з березня 2023 року. Раніше він очолював Рівненську та Івано-Франківську митниці, а до цього упродовж 17 років служив в СБУ на різних посадах. 

У його декларації є зарплатня, ділянка з маленьким дачним будинком під Києвом, отримана у спадок та орендована квартира у Львові на 170 квадратних метрів.

Його мати Вікторія Кузнік теж колись працювала на митниці, однак тепер на пенсії. Згідно реєстру прав на нерухоме майно у її власності чотири квартири у столиці та три земельні ділянки під Києвом. Одна з них на 11 соток у котежному містечку преміум-класу «Канадське село». Схожі ділянки можна знайти на сайтах з продажі нерухомості за ціною від 50 до 80 тисяч доларів.

Ще одна ділянка з іншого боку Київської області у два з половиною рази більша за попередню –  площею у 28 соток і попри краєвиди значно дешевша – в середньому по тисячі доларів за одну.

Мамі Андрія Кузніка належить «Лексус» 2010 року випуску, який перебуває в користуванні сина та вказаний в його декларації. У 2021 році вона подарувала синові коштовний подарунок  годинник «Монблан», у цьому ж році брат подарував йому рюкзак «Луї Вітон». Кожен з подарунків коштує по 100 тисяч гривень.

Серед земельних ділянок, якими володіє дружина головного львівського митника Антоніна Кузнік, у селі Яблуниця поблизу Буковелю. Придбані вони уже після повномасштабного вторгнення. 

Читайте також: Після Олега Шахрая Львівська митниця отримала нового очільника

Відповідно до декларації виконувача обов'язків голови Львівської митниці, ці ділянки обійшлися у 32 тисячі гривень, що по 914 гривень за сотку. Хоча реальна вартість сотки у цій частині села стартує в середньому від двох з половиною тисяч доларів. У ділянок є ще одна власниця – Вікторія Суш, теж дружина митника та колишнього підлеглого Андрія Кузніка.

Зазначимо, Tvoemisto.tv запросило Андрія Кузніка на інтерв'ю.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv переглянуло, що заробив та купив у 2021 році Андрій Кузнік, який на той момент був керівником Рівненської митниці у новині.

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!