У росії підтвердили смерть Пригожина внаслідок авіакатастрофи

1250 0
Особи всіх 10 загиблих встановлені, вони відповідають списку, заявленому в польотному листі
Фото умовне

Фото умовне

У росії провели молекулярно-генетичну експертизу і підтвердив загибель ватажків ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина і Дмитра Уткіна під час аварії літака у Тверській області. Про це заявили в Слідкомі рф.

«У межах розслідування катастрофи літака у Тверській області завершено проведення молекулярно-генетичних експертиз. За їхніми результатами особи всіх 10 загиблих встановлені, вони відповідають списку, заявленому в польотному листі», − йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що за даними російського телеграм-каналу Baza, розбився бізнес-джет Embraer. У мережі з'явилися відео падіння літака і пожежі вже на землі. На них видно, як літак без одного крила падає вертикально вниз. Зокрема, російська пропагандистка Ксенія Собчак із посиланням на свої джерела повідомила, що впав літак Embraer, який належить Євгену Пригожину. «Це сталося за 15 кілометрів від Хотилово. За нашою інформацією, там було 3 людини екіпажу і 7 пасажирів. Чи був там сам Пригожин − невідомо», − написала Собчак.

Пізніше МНС росії підтвердило, що у Тверській області поблизу населеного пункту Куженкіно сталося падіння приватного літака Embraer Legacy, що здійснював рейс Москва − Санкт-Петербург.

Нагадаємо, приватна військова компанія «Вагнер» донедавна була однією з найзакритіших силових структур росії. ПВК створили російські спецслужби у 2014 році. Вона підпорядковувалась наближеному до Володимира Путіна Євгену Пригожину. Він впродовж років це заперечував і лише цьогоріч визнав про свій зв'язок із ПВК.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: пригожин

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!