У росії загорівся ще один НПЗ

608 0
За попередніми даними, завод був атакований безпілотником.
ФОТО: ASTRA

ФОТО: ASTRA

Уночі на 23 березня стало відомо про вибухи і пожежу на Куйбишевському НПЗ у російській Самарській області. Про це пишуть російські медіа, передає «Українська правда».

Місцеві жителі повідомили про вибух на Куйбишевському НПЗ. Внаслідок вибуху трапилася пожежа на НПЗ поруч із містом Новокуйбишевськ у Самарській області. За попередніми даними, завод був атакований безпілотником.

Пізніше влада регіону повідомила, що загоряння колони первинної переробки нафти сталося внаслідок атаки безпілотника на АТ «Куйбишевський НПЗ». Жертв і постраждалих немає.

Читайте також: Теракт в москві. Реакція ГУР 

АТ «Куйбишевський НПЗ» спеціалізується на випуску моторного пального, включно з бензинами і дизельним паливом екологічного стандарту Євро-5, а також кількох десятків інших затребуваних на ринку нафтопродуктів.

Нагадаємо, що 22 березня відбувся теракт у підмосковському музичному центрі «Крокус Сіті Хол», що за даними ГУР, є свідомою провокацією путінського режиму про яку попереджала міжнародна спільнота. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!