Україна

У розвідці повідомили про злам серверів Міноборони росії

381 0
Знайшли документацію заступника міністра оборони рф Іванова Тимура.
Гібридна війна, хакерська атака, кібератака

Гібридна війна, хакерська атака, кібератака

Головне управління розвідки повідомило про успішний прорив кіберфахівців у систему Міністерства оборони РФ за допомогою DDoS-атак, що дозволило отримати важливу інформацію про військове керівництво окупантів, а також накази, звіти та розпорядження.

Джерело: ГУР МОУ в Telegram

Українські спецслужби тепер мають доступ до програмного забезпечення для захисту та шифрування даних, яке використовувалося російським міністерством, а також до значного масиву конфіденційної службової документації.

Операція забезпечила доступ до документів, які обмінювались між понад 2000 структурними підрозділами Міноборони росії, дозволяючи розкрити структуру і зв'язки в системі російського відомства.

Читайте також: Внаслідок ранкової атаки рф на Одесу загинуло 12 осіб

Розвідка підкреслює, що аналіз даних сприяв ідентифікації високопоставлених офіцерів та інших ключових фігур, включаючи заступників, помічників та спеціалістів, які використовували спеціалізований софт для електронного документообігу.

Серед важливих знахідок – документація заступника міністра оборони рф Іванова Тимура Вадимовича, чия роль виявилася ключовою для успіху кібератаки.

Нагадаємо, що загалом ворог завдав 5 ракетних та 44 авіаційних ударів, здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!