У Рясному можуть збудувати новий McDonald’s

2391 0
На частині ділянки хочуть розмістити McDonald’s з McDrive, а на іншій – торговий центр.
Візуалізація AVR

Візуалізація AVR

На вул. Т. Шевченка, 311-Б планують нове будівництво торгового центру та закладу харчування з вбудованою трансформаторною підстанцією. Відповідний містобудівний розрахунок розглянули на архітектурно-містобудівній раді 30 травня, інформує Tvoemisto.tv

Це територія Рясного, ділянка наразі у сільськогосподарському використанні. Згідно з генеральним планом Львова ця територія передбачена для торгово-розважальних закладів – зона Г-2. Біля ділянки поруч є Храм Пресвятої Трійці, а також заводи «Електрону».

Всередині ділянки є частина скверу, яка заглиблюється до майбутніх громадських будівель. У 2021 році видали містобудівні умови та обмеження, щоб продати ділянку на аукціоні. Інвестор, який придбав ділянку, має пропозицію розмістити на частині ділянки McDonald’s з McDrive, а на іншій – торговий центр з урахуванням 50% забудови території. 

Читайте також: У Львові біля вокзалу може з'явитися новий McDonald's

Також залишили ділянку під розташування скверу-променаду навколо торгового центру. Там планують облаштувати громадський простір із зеленою зоною та дитячими майданчиками. Біля McDrive буде стоянка на 44 машиномісця. 

«Пропонується укриття в подальшому облаштування підвального приміщення торгового центру для укриття або ж реставрація існуючого укриття в заводі «Електрону» або в церкві», – зазначив доповідач Віталій Квич.

Замовником будівництва є ТОВ «БАВАРІЯ ЛЬВІВ». Згідно з даними аналітичної системи YouControl, кінцевим бенефіціарним власником є Павло Волков з Червоногращини.

Нагадаємо, що у мікрорайоні Рясне планують збудувати багатофункційну будівлю з надземним і підземним паркінгом.  

Наталія Вареник

Візуалізація: AVR

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!