У Садового з'явилася нова радниця

907 0
Нею стала Ірина Маруняк, яка була заступницею з питань ЖКГ.
Ірина Маруняк / Фото зі сторінки Андрія Садового

Ірина Маруняк / Фото зі сторінки Андрія Садового

У міського голови Андрія Садового буде нова радниця. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. Нею стане Ірина Маруняк, яка до цього працювала заступницею міського голови з питань житлово-комунального господарства. 

«Вона пройшла шлях від працівника юридичного відділу до заступниці з питань ЖКГ. Вже від завтра пані Ірина стане моєю радницею. Радію, що вона залишається з нами».

Читайте також: Хто допомагає Андрію Садовому. Перелік радників

З яких питань Ірина Маруняк буде радницею міський голова не повідомляє, проте на сайті ЛМР вже зазначено посаду чиновниці як радниці міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради.

Довідка

Ірина Маруняк працює у міській раді від 1991 року і відтоді до 2001 року працювала в юридичному відділі виконкому ЛМР. У 2001-2006 роках працювала в Сихівській районній адміністрації завідувачкою юридичного відділу і заступницею голови райадміністрації.

З 2006 по 2013 рр. була головою Галицької райадміністрації, а з 2013 – Сихівської. У 2017 році її перевели на посаду  директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

З 2019 року вона була заступницею міського голови з питань житлово-комунального господарства, а з квітня 2023 вона стала директоркою департаменту житлового господарства та інфраструктури. 

Нагадаємо, що у Андрія Садового є вже 32 радників. Хто вони та хто з них отримує зарплату читайте тут.

 

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!