У Садового з’явилась нова радниця

10808 0
Лілія Онищенко отримала посаду радниці міського голови з питань охорони історичного середовища.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Керівниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко отримала посаду радниці міського голови Андрія Садового з питань охорони історичного середовища. Про її призначення 4 січня повідомив перший заступник мера Львова Андрій Москаленко.

«Лілія Сергіївна залишається в мерії, але матиме новий виклик і нову посаду. Переходить з посади керівниці управління охорони історичного середовища на посаду радниці міського голови Андрій Садовий з питань охорони історичного середовища. Матиме змогу сфокусуватися на кількох важливих напрямках у звичній для себе галузі», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Посадовиця Львівської міськради отримала престижну нагороду у галузі культури та спадщини

Зокрема, Лілія Онищенко координуватиме залучення міжнародної допомоги для збереження і відновлення культурної спадщині у Львові, співпрацюватиме з фондами. Вона працювала у Львівській міській раді з 1992 року. Спочатку на посаді архітекторки управління охорони історичного середовища, а згодом на посаді заступниці управління. У 2007 році стала начальницею управління охорони історичного середовища ЛМР. 

Виконувати обов’язки керівника управління охорони історичного середовища буде Маріанна Мороз, яка раніше була начальницею відділу обліку та моніторингу управління охорони історичного середовища ЛМР.

Для довідки

Маріанна Мороз у 2008 році була спеціалістом 1 категорії сектору охорони об’єктів культурної спадщини відділу охорони та використання об’єктів культурної спадщини управління охорони історичного середовища ЛМР. У 2010 році була головним спеціалістом відділу обліку та моніторингу управління охорони історичного середовища ЛМР, а у 2015 р. виконувала обов'язки керівниці відділу обліку та моніторингу об’єктів культурної спадщини управління охорони історичного середовища Львівської міської ради.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!