У Самборі запрацював асфальтобетонний завод. Фото

1964 0
Завод, кажуть у ЛОДА, пришвидшить ремонт доріг на Львівщині.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

У Самборі запрацював асфальтобетонний завод, спроєктований і виготовлений українським виробником «Кредмаш». Про це повідомив заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

«Його потужність складає – 160 тонн асфальту за годину. Асфальтобетонна установка європейського рівня, вона не випускає шкідливого диму і практично не забруднює навколишнє середовище», – повідомив Юрій Бучко.

Завод звели за три місяці, сюди інвестували близько 30 млн гривень. На заводі працює 15 робітників.

Посадовець уточнив, що асфальтобетон використовуватимуть для ремонту та будівництва доріг Львівщини, зокрема вже застосували на ремонт вулиці Коновальця у Самборі. Потужності заводу вистачить для того, щоб покрити потреби частини області.

Читайте також: Поблизу Львова будують найбільший в Україні логістичний центр. Деталі

Нагадаємо, що поблизу Львова біля села Зимна Вода незабаром відкриють найбільший логістичний центр на Західній Україні. Після добудови він може стати найбільшим в Україні. Там працюватиме більше двох тисяч людей. У ЛОДА сподіваються, що місцевий бюджет поповниться за рахунок нього на понад 50 мільйонів гривень. 

Фото Юрія Бучка

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!