У середу у Львові попрощаються зі захисником Сергієм Федосєєнковим: ким він був

1499 0
Поховають військового на Личаківському кладовищі.
Умовне фото

Умовне фото

У середу, 20 грудня, Львів попрощається з військовослужбовцем Сергієм Федосєєнковим. Він загинув 12 грудня, захищаючи Україну. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Сергія Федосеєнкова поховають на Личаківському кладовищі.

Що відомо про загиблого захисника

Сергій Федосеєнков (07.09.1990-12.12.2023) Львів’янин.

Навчався у Львівській середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 44 імені Тараса Шевченка.

Після завершення навчання працював у будівельній сфері у Львові. У вільний час захоплювався рибальством, любив розбирати техніку. Був винятково турботливою та уважною до близьких людиною, обожнював свою доньку. За словами рідних, вирізнявся особливою життєрадісністю та умів розрадити у важку хвилину.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність військового досвіду, добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У Сергія Федосеєнкова залишились батьки, дружина, 11-річна донька та брати і сестри.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!