На правах реклами

У серпні Львів перетвориться на місто класичної музики

2170 0
18-25-го серпня у Львові пройде Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt — мистецький проект, який об'єднуватиме найкращих музикантів України та світу. Генеральний партнер фестивалю Avalon Inc вже розпочав активну підготовку: команда відвідала Барселону та поспілкувалась з диригентом Оксаною Линів.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

Оксана Линів - перша жінка-головний диригент Опери та філармонійного оркестру в Ґраці, справжня легенда, що вийшла з провінційного галицького містечка. Зараз її запрошують найкращі театри та опери світу, вона однаково майстерно працює з колективами різних країн та розмиває кордони між Україною і світом, мріями та реальністю. 

Читайте також: Оксана Линів: Українська музична освіта значно краща за західноєвропейську

Всім відомо, що українців багато у Європі. Особливо тішить, коли бачиш, що це часто талановиті, сильні люди, що отримали визнання і заслужене місце у своїй сфері за кордоном, але не втратили інтересу до України. Цієї неділі команда Avalon Inc відвідала Барселону, щоб на власні очі побачити роботу Оксани та поспілкуватись з нею.

Історія Оксани - це красива історія людини, що досягла успіху важкою роботою, і тепер прагне поділитись власним досвідом та відродити любов до класичної музики у Львові. У компанії впевнені, що цей проект переверне уявлення про класику для багатьох, покаже, що ця музика зовсім не строга і обмежена, а емоційна, надихаюча, щира, випробувана часом. Це сповідь людей, що жили століття до нас, їхні найбільш потаємні переживання та мрії.

Протягом фестивалю, що відбуватиметься у десяти локаціях, вона лунатиме у кожному куточку і збере тисячі цінителів з усього світу. Повну програму фестивалю, локації та ціни можна знайти за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!