У сервісних центрах МВС змінили умови першої реєстрації авто

4824 1
Від початку 2017-го року змінилась вартість пенсійного збору при першій реєстрації авто у сервісних центрах МВС.
Фото: intvua.com

Фото: intvua.com

Як інформує Сектор персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області, з 1-го січня 2017-го року змінилася вартість збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при першій державній реєстрації транспортного засобу.

Такі зміни відбулись у зв’язку зі встановленням, відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік», нового прожиткового мінімуму для працездатних осіб на рівні 1600 грн, на основі якого розраховується ставка уже згаданого збору.

Читайте також: У Львові відкрили територіальний Сервісний центр МВС. Перелік послуг

Тепер при обчисленні суми збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при першій державній реєстрації слід застосовувати такі розрахунки:

- ціна авто не перевищує або дорівнює 264 000 грн – сплачується 3%;

- ціна авто більше ніж 264 000 грн або дорівнює 464 000 грн – 4%;

- ціна авто більше ніж 464 000 грн – 5%.

Зазначимо, що цей збір стосується лише тих автомобілів, які реєструються вперше, під час повторної реєстрації авто такий збір не застосовується.

Читайте також: В Україні зросла мінімальна зарплата. На що це вплине?


Читайте також:
13 Січня, 2017 07:42
Галинка Це виходить якби я свою Q7 реєструвала в Україні, то заплатила б 150 тисяч податку?! маразм повний! ДИКА КРАЇНА з диким законодавством!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!