На правах реклами

У що грає країна: 5 найпопулярніших слотів FAVBET

7072 0
Хіти платформи, що вже встигли стати класикою.

Як несподіванки очікують на гравців найпопулярніших слотів ліцензійного онлайн-казино favbet.ua

Book of Ra

Легендарний слот від Novomatic, який започаткував цілий жанр «книжкових» автоматів про пригоди шукачів скарбів. Як зрозуміло з назви, Book of Ra переносить гравця у Єгипет, де йому доведеться випробувати свою вдачу та спробувати віднайти золоті артефакти часів правління фараонів. В плані ж ігрового процесу «Книгу Ра» можна вважати досить стандартним для сучасних автоматів – тут є п’ять барабанів та 10 виграшних ліній, які гарантують користувачам RTP (відсоток повернення) на рівні 95,1%, а також функція карткової «ризик-гри». 

Favbet King

Ексклюзив FAVBET, створений на основі хітового Majestic King від Spinomenal. У FAVBET King ви – король савани, що полює за здобиччю. Гру вирізняє високоякісна графіка та приємний музичний супровід, що занурює гравців у атмосферу африканського континенту.

Як і «Книга Ра», FAVBET King має п’ять барабанів, однак більше виграшних ліній – їх тут 25. Також є символ Wild у вигляді того самого «Короля-лева», потрапляння на якого збільшує шанси на виграш, магазин спінів та декілька спеціальних можливостей, що відчутно урізноманітнюють ігровий процес.

Sweet Bonanza

«Найсолодший» слот FAVBET, що вже кілька місяців утримується у фаворитах серед гравців платформи завдяки якісному оформленню та захопливому геймплею, не схожому на те, що пропонують гравцям класичні автомати. Особливість Sweet Bonanza від Pragmatic Play в тому, що тут немає ліній виплат у їх звичному розумінні – символи оплачуються будь-де на екрані. Головне, щоб їх було більше нж 8.

Друга особливість – бонусна гра «Падіння», під час якої виграші вибухають, а на їхнє місце з’являються нові, з яких також може вийти виграшна комбінація. Це додає слоту динамічності та, разом з невисокою волатильністю, робить його ідеальним вибором для довгої гри.

40 FAVBET Fruits

Ще один ексклюзив платформи, цього разу від розробника Gamzix. «40 фруктів ФАВБЕТ» – традиційний «фруктовий» автомат з п’ятьма барабанами та, як підказує назва, з 40 лініями виплат. Цей слот належить до жанру ігор з прогресивним джекпотом, тобто гравець має змогу виграти не лише приз за співпадіння символів, але й випробувати свою вдачу у Jackpot Game з накопичувальним джекпотом, яка активується після виконання певних умов.

Крім того, цей слот часто бере участь у регулярних турнірах Gamzix з великими виплатами.

Buffalo 50

Тут на Вас чекає подорож американською прерією. Як і інші ігри від Endorphina «Buffalo 50» вирізняється якісною графікою та красивою анімацією, завдяки яким автомат не набридає навіть під час довгих сесій. Особливість цього слоту – цілих 50 пейлайнів, завдяки яким забезпечується високий відсоток виплат гравцю (RTP) у 96,6%.

Серед додаткових можливостей автомату є функція Bonus Pop, яка активує безкоштовні обертання, а також карткова ризик-гра, яка дозволяє значно збільшити виграш.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!