У Шевченківському гаю проведуть патріотичну фотосесію для допомоги солдатам

6623 0
28 вересня з 12:00 до 19:00 год у Шевченківському гаю відбудеться благодійна фотосесія на підтримку армії. Для фотозйомки буде спеціально облаштоване місце – фото-зона, в українському сучасному стилі та з патріотичною атрибутикою.
Фото: dn.kp.ua

Фото: dn.kp.ua

На фото-зустрічі будуть присутні професійні фотографи, візажисти, перукарі, стилісти, декоратори. Усі послуги будуть надаватись безкоштовно, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У фото-зоні будуть працювати стилісти, які допоможуть та оберуть для кожного найкращий стиль з запропонованих українських елементів, таких як: вишиті сорочки, футболки з патріотичними написами, віночки, метелики, біжутерія.

Благодійний внесок добровільний, але рекомендована сума від 50 грн.

Усі вилучені кошти після закінчення фото-дня буде передано сім’ям на лікування поранених хлопців, які перебувають у Військовому госпіталі.

Як зазначає Оксана Воробель, творець-ідейник фотосесії, кошти будуть скеровані на допомогу двом хлопцям. Це Олег Труш та Олександр Даценко.

«Зробімо добру справу разом - допоможімо нашим українським героям. Ви отримаєте професійні фото і таким чином пожертвуєте кошти постраждалим в зоні АТО», - додає Оксана Воробель. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!