У Шевченківському районі Львова автомобіль на смерть збив жінку

988 0
Особу постраждалої поки не встановили.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

У п'ятницю, 7 червня, близько 07:20 на вулиці Липинського автомобіль збив жінку. Про це повідомили у поліції Львівської області.

25-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», житель Львівського району, збив пішоходку – жінку приблизно 40 років, особа якої поки невстановлена. Від отриманих травм жінка загинула на місці події.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливістю позбавлення права керування транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: П'яний водій автомобіля зіткнувся із міським автобусом у Львові

Поліцейські продовжують з'ясовувати обставини події та встановлювати особу загиблої.

Нагадаємо, що нещодавно на перехресті вулиці Хімічної та проспекту Чорновола зіткнулися трьох автомобілів: Toyota RAV4, Škoda Octavia та службового автомобіля поліції Renault Duster, який після зіткнення перекинувся.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!