У школах Львова бракує працівників. Яких найбільше

46925 0
У школах Львівської громади є майже 200 вільних вакансій.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові шукають вчителів та інших працівників галузі освіти для роботи у школах. Загалом у львівських школах є майже 200 вакансій. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

«Управління освіти запрошує на роботу вчителів-предметників та інших працівників, які люблять свою справу та володіють сучасними методами навчання», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В школах України можуть з'явитися поліцейські та металошукачі

Найбільша потреба у вчителях англійської мови, вихователях групи продовженого дня, асистентах вчителів та керівниках різних гуртків.

Нагадаємо, у Львові планують трансформувати школи. Вже наступного року відбудуться перші зміни, аби навчальні заклади, які захочуть отримати статус гімназії чи ліцею, не набирали дітей до перших класів. Загалом до 2027 року мережу закладів освіти поступово перетворять на три ланки: початкова школа, гімназія і ліцей. Відтак у центрі міста планують облаштувати профільні ліцеї.

Також додамо, що цьогоріч більшість школярів Львівської міської територіальної громади матимуть зимові канікули з 25 грудня. Хто і скільки відпочиватиме читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!